Štafetový pohár

Dne 16.4.2024 uspořádal Atletický oddíl Vnorovy okresní kolo Štafetového poháru. V letošním roce si přijeli změřit síly závodníci z Velké nad Veličkou, z Blatnice pod Sv. Ant., z Domanína, ze Strážnice, z Vracova, z Rohatce, z Čejkovic,  z Hodonína a ze Vnorov.

Každou školu reprezentovalo družstvo ze čtyř žáků a čtyř žákyň z první až třetí třídy a druhé družstvo složené ze čtyř žáků a čtyř žákyň čtvrté a páté třídy. Tato družstva absolvovala štafetový závod 8 x 100 m. Vyvrcholením Štafetového poháru byl závod štafet složený ze dvou žáků a dvou žákyň z první až třetí třídy a dvou žáků a dvou žákyň čtvrté a páté třídy na trati 8 x 200 m. O tom, kdo bude reprezentovat náš okres na krajském finále, rozhodl součet všech tří časů dosažených jednotlivými štafetami. Jednu štafetu jsme nedokončili,proto se nám započítaly jen časy dvou štafet. Počasí nám moc nepřálo,bylo velmi chladno.

 

Konečné pořadí škol:  1. Vnorovy, 2. Hodonín U Červených domků, 3. Strážnice Školní, 4. Velká nad Velikou, 5. Domanín, 6. Čejkovice, 7. Blatnice pod Sv. Antonínem, 8. Rohatec, 9. Vracov.