Zřizujeme elektronickou schránku důvěry!

Rádi bychom rodiče a žáky naší školy informovali o zřízení elektronické schránky důvěry naší školy, kterou najdete na stránkách školy mzsvracov.cz v záložce školní poradenské pracoviště → schránka důvěry.

Může se stát, že máte problém, který Vás trápí, ale z nějakého důvodu se s ním nechcete, nemůžete nebo bojíte svěřit osobně. Nyní máte možnost poslat nám vzkaz přes internet ve formě emailové zprávy, takže se to nemusí nikdo jiný dozvědět. Elektronická schránka je zabezpečená a může být příjemnou alternativou osobního kontaktu pro ty z Vás, kteří jste zvyklí na online komunikaci.

Jak elektronická schránka důvěry funguje? Na stránkách školy http://www.mzsvracov.cz/ v záložce pro rodiče a žáky → schránka důvěry kliknete na nápis elektronická schránka důvěry a jednoduše nám pošlete svůj vzkaz. Pokud požadujete odpověď, zanechte ve zprávě kontakt na Vás. Můžeme Vám tak odpovědět opět emailem, či vás kontaktovat ve škole a domluvit se na řešení vašeho problému. Vaše vzkazy budou směrovány na školní poradenské pracoviště (metodička prevence Ing. Jaroslava Trnková, výchovná poradkyně Mgr. Miroslava Glacová).